Thaimassage i Ulricehamn

På min födelsedag så bjöd mina föräldrar mig på ett presentkort till ett ställe som erbjuder thaimassage i Ulricehamn. Jag hade faktiskt inte gått på en massage på över tre år tror jag så jag kände verkligen att detta kunde bli enormt välbehövligt. När jag kom in till dem så möttes jag av enormt trevlig personal som välkomnade mig med ett lugnande te innan jag fick gå in till massage stolen.

Det var en timmes massage av helkroppsmassage och jag måste bara säga att det är tveklöst bland de bästa massagerna jag någonsin gått på. De hittade knutar som jag inte visste fanns och utlöste en energi i mig som jag inte har känt på hur länge som helst. Kändes verkligen fantastiskt att dem gjorde det på ett så bra sätt, därför vill jag verkligen ta mig tiden till att rekommendera dem absolut så mycket det bara går.

Dem heter Minnys Thaimassage & Spa och vad man även också vill ta fram i denna rekommendationen är deras enormt mysiga lokal och fantastiska personal. Man fick sig verkligen att känna sig som hemma när man kom in där och med den servicen man fick så kände man verkligen att den typen av service stack ut ur mängden.