Meredith – Globe Invest AB

Hej och välkomna tillbaka till mig och min blogg. Idag är det dags för ännu ett inlägg, och jag hoppas att ni kommer njuta lika mycket av att läsa det som jag gör när jag skriver det. Idag kommer detta inlägg handla om ett företag som arbetar med trädfällning i Uppsala, och de har då hjälpt mig med att fälla ett träd på min trädgård som var helt dött.

I somras åkte jag på en shoppingresa som jag har skrivit om tidigare på bloggen, och när jag kom hem efter två veckor såg jag att mitt fina stora träd på tomten var helt dött. Jag tror att det kan bero på att sommaren var så varm och det inte regnade så mycket alls. Jag kände att jag inte ville att det skulle stå kvar där, och därför började jag söka efter företag som arbetar med trädfällning i Uppsala, och det var då jag kom i kontakt med Meredith Forest. Det tog inte lång tid innan de var hemma hos mig med all sin utrustning. Trädet blev fällt på ett fint sätt, så inget eller ingen blev skadad. Man märkte verkligen att de hade en mycket bra kompetens och att de jobbade professionellt, vilket jag tycker är väldigt bra service. Jag vill rekommendera er detta företag om ni någon gång skulle vara i behov av att få hjälp med trädfällning i Uppsala. Jag tror att det var allt för idag, men ni får ha det så bra så ses vi i nästa inlägg, men jag vet inte riktigt när det kommer upp. Kram på er och ta hand om era nära och kära.