Byggfirma i Dalby

Förra veckan så anlitade jag en byggfirma för ett projekt vi skulle hoppas på att få gjort inför de kommande två veckorna. Vi ringde därför Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst AB då vi ville anlita en byggfirma från Dalby som vi arbetat med många gånger sen tidigare. Detta är verkligen en byggfirma som vi är så fantastiskt nöjda över. Otroligt professionella och hängivna hantverkare som verkligen engagerar sig i ens projekt. Då det ändå kostar en hel del att anlita en byggfirma så känns det väldigt härligt att dem lägger ner sådan energi och kärlek på arbetet.

Hur som helst, vi vill renovera våra två badrum, ett projekt vi hoppades få klart så snart som möjligt. Så vi gav dem två veckor på sig att bli klara med detta projektet. Därför sitter jag här nu och skriver denna texten, helt enkelt för att ännu en gång hylla denna fantastiska byggfirma för den ständiga nivå de levererar för mig som kund.

Det blev klara med projektet på sex arbetsdagar och slutresultatet blev bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Så ett enormt stort tack till Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst AB för deras fantastiska arbete.