Stambyten i Norrtälje

Inför vår renovering av våran bostad så fick vi anlita PHAB, Projekthjälpen AB för att ta hjälp av stambyten från Norrtälje.

Vi behövde helt enkelt byta ut större delen av vår bostads avloppsrör på grund av en eventuell läcka som skulle kunna ske inom en snar framtid. Då huset är väldigt gammalt kommer inte det här riktigt som en chock, självklart tråkigt men det måste givetvis genomföras så man inte stöter på det här problemet när de nya golven är insatta.

Vad som däremot var väldigt trevligt, då jag själv inte kan särskilt jätte mycket om stambyten, var det faktum att PHAB förklarade kortsiktigt, kom fram med en ekonomisk lösning som underlättade enormt för min del. Därefter så förklarade dem exakt steg för steg och hur lång tid detta arbetet skulle ta och att jag som kund inte behövde oroa mig över något annat än att bara få regelbundna uppdateringar för att hålla koll på läget.

Därför är min uppfattning om detta företaget väldigt positivt då man som kund verkligen uppskattar när företaget tar sånt enormt initiativ för att faktiskt hjälpa mig ur en knivig situation. Arbetet är nu slutfört och golven har nu installerats vilket kändes enormt skönt för mig då jag inte längre behöver oroa mig över rören under marken. Stort tack PHAB, Projekthjälpen!