Inredning och möbler i Alingsås

Hej på er alla igen, mina fina och härliga läsare! Hoppas att alla mår toppen i det här underbara vädret. Är det bara jag som blir sugen på att shoppa eller gå ut och fånga det vackra vädret på bild? Passar mycket bra om ni andra också blir det för jag tänkte skriva lite om en lifestyle-butik idag som både säljer kläder, inredning och möbler i Alingsås, men även erbjuder tjänster som fotograf i Alingsås kommun eller Lerum kommun. Tydligen kommer det även förekomma kurser inom just fotografi och kundkvällar kommer att arrangeras vilket jag tycker är så himla kul.

Men – då kommer vi till dagens fråga – nämligen om någon av er har hört talas om den här lifestyle-butiken ”A Cup of Lifestyle AB”? Ifall ni inte hade det så behöver ni inte oroa er, för nu tänkte jag skriva lite om dem. A Cup of Lifestyle AB är ett företag med en butik i belägen i Alingsås som erbjuder dels tjänster inom fotografi, men först och främst säljer kläder, inredning och möbler. Utöver detta kan man även finna en konstgalleria samt skönhetsvård. Något som jag tycker är lite roligt är att de har en så kallad ”gubbhörna” där alla män som är med sina shoppande kvinnor kan sätta sig ner och vila medan de väntar. Personligen så är jag så oerhört exalterad inför att besöka den här butiken och se vad man kan hitta bland utbudet, både när det kommer till klädesplagg och heminredning. Jag tycker att en sådan här butik faktiskt har saknats lite i Alingsås och för alla er i Lerum som inte har alltför långt att åka så är det ju perfekt med! I alla fall för er som vill ha en fotograf till ert bröllop, möhippa eller företag. Hoppas att ni passar på att besöka A Cup of Lifestyle i sommar och att ni är lika taggade som jag är!

Du gillar kanske också...