Fotograf i Trollhättan

Hej på er alla!

Sitter här nu med en kopp kaffe och tittar igenom alla bilder från vårat vackra bröllop. Stort tack till alla som medverkade och gjorde denna dagen till ett riktigt minne för livet. Jag tänkte att jag sätter mig här och skriver lite då jag verkligen kände att jag ville ta mig tiden till att rekommendera en särskild fotograf från Trollhättan för det helt ofattbart fantastiska jobb han gjorde för oss på vårt bröllop.

Anders Skoorell kom till vår speciella dag med ett enormt stort leende på läpparna och motivationen att fånga får dag på det bästa tänkbara sättet som möjligt, vilket han också gjorde. Vi visste att han var talangfull, det var ju därför vi anlitade honom liksom, men såpass bra som slutresultatet blev hade vi inte vågat drömma om.

Han fångade verkligen det bästa stunderna och ögonblicken under bröllopet på ett sätt som verkligen blev så enastående vackert. Så därför vill verkligen jag och min man verkligen bara ge ut ett stort tack till Anders för sin professionella attityd och talangfulla egenskap att kunna fånga varje ögonblick på ett unikt sätt.

Du gillar kanske också...